Update Technische Dienst CES,
  Nieuwe procedure aftersales support voor VIVITEK
  Beste Sanel partner,
   
  Niets is voor eeuwig … Op 5 april 2021 sluit Consumer Electro Service, ons reparatiebedrijf, definitief de deuren. De laatste technicus Rainer De Vlam heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en is aan welverdiende rust toe.

  Laat ons u onmiddellijk gerust stellen dat alle reparaties die bij ons binnen zijn, nog zullen behandeld en terugbezorgd worden.
  Vanaf maandag aanstaande echter worden alle afhalingen stopgezet en ook aanlevering zullen niet meer aanvaard worden teneinde de laatste herstellingen tijdig te kunnen afwerken.

  Voor Panasonic producten weet u al een tijdje wat u moet doen via business.service@eu.panasonic.com maar uiteraard komt er ook een vervolg op de service van het merk Vivitek.
  Na overleg met de fabrikant heeft deze laatste besloten om de aanmelding van de garantieherstellingen via de eigen website te laten verlopen om u beter te kunnen dienen.

  Telkenmale u een herstelling onder garantie wenst, zal u dit moeten aanmelden via volgende link https://www.vivitek.eu/support/contact-support. Vanaf dat moment zullen zij de claim beoordelen en de nodige instructies geven afhankelijk van het soort product dat u aanmeldt.

  Voor alle herstellingen buiten waarborg en onderhoudsverzoeken voor Vivitek projectoren zal u terecht kunnen bij een nieuw aangestelde technische dienst voor de Benelux, namelijk Easyrepair, gevestigd te 9800 Deinze België, Kapellestraat 95. Via u de website www.easyrepair.be kan u al een kijkje nemen.

  Mocht u problemen ondervinden bij de nieuwe procedures, dan kan u altijd nog bij ons terecht om u daarbij te helpen.
   
  Wij danken u bij voorbaat voor het begrip en de samenwerking met onze technische dienst.
   
  De directie van Sanel NV.